Wegańskie Ciasteczka Owsiane
Wegańskie owsiane ciasteczka czekoladowe to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 317 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, brązowy cukier, płatki owsiane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1179 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegańskie Ciasteczka Owsiane, Wegańskie Ciasteczka Owsiane Z Czekoladą, oraz vegan chocolate chip pumpkin oatmeal cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce, ubić brązowy cukier, olej, agawa, sól, woda, i wanilia aż połączone. Wymieszać z kokosem, mąką, owsem, kokosem, sodą oczyszczoną i chipsami czekoladowymi do połączenia.
Miarka na blasze do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie i delikatnie naciśnij do około 3/4-cala grubości.
Piec, aż lekko złoty i po prostu ustawić, o 10 do 12 protokół. Ostudzić na patelni 10 minut, a następnie przenieść do kuchenki rack, aby zakończyć chłodzenie.