Przepis wegański gulasz karaibski jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. To danie główne ma 276 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz okra, fasolę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj BUSH ' s® Caribbean One-Pot gulasz, Gulasz ze słodkich ziemniaków po karaibsku, oraz Wolno Gotujący Karaibski Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić brązowy ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz została wchłonięta, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry's
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Miejsce Collard zieleni i 2 obrane ząbki czosnku cały w garnku; dodać tyle wody, aby pokryć. Gotować, aż collards są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Collard Greens
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Drenaż.
4
Okra połączyć, pomidory, dynia chayote, i 2 zmiażdżone ząbki czosnku w oddzielnym dużym garnku; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż okra rozmrożony, o 5 protokół. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu; doprawić mielonym imbirem, koprem, mielonym kminkiem i kolendrą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chayote
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Kminek Mielony
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj zielenie collard; gotować na wolnym ogniu, aż smaki się zmieszają, co najmniej 40 minut (1 godzina dla najlepszego smaku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
6
Fasolę rozgnieść razem z pastą pomidorową w misce; dodać do gulaszu. Wymieszać ugotowany ryż i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ryż Gotowany
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać łyżkę mąki do zagęszczenia, w razie potrzeby. Dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)