Wegański budyń bananowy w stylu południowym

Wegański budyń bananowy w stylu południowym
Wegański budyń bananowy w stylu południowym to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 568 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko ryżowe, sól, mąkę z tapioki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy W Stylu Południowym, Wegański SOS Kukurydziany W Stylu Południowym, oraz Pudding Bananowy Południowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i rozgnieść cztery banany.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
2
Dodać do tego wanilię i odstawić.Pozostały banan pokroić na małe dyski i odstawić.Pokrój każde z ciasteczek snickerdoodle na pół, aby mieć dwa małe kółka dla każdego ciastka. Zestaw aside.In rondel ze stali nierdzewnej, odmierz tapiokę. Powoli ubijaj mleko ryżowe, aby nie tworzyły się grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
TapiokaTapioka
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Dodać sól i olej.Włącz ogrzewanie na piecu i podgrzej mieszankę tapioki i mleka ryżowego, ubijając, gdy zaczyna się nagrzewać. Jeśli chodzi o gotowanie, będzie tworzyć gęstą pastę-upewnij się, że ubijasz podczas tej części gotowania lub dostaniesz duże grudki.Gdy dojdzie do wrzenia, trzepaczka przez 30 sekund i usuń z ognia. Natychmiast mieszać w puree banany i syrop z agawy, aż tylko włączone do tapioki-nie przesadzić.Podczas gdy mieszanina jest chłodzenie, rozpocząć montaż budyniu. W sześciu małych lodach lub małej zapiekance umieść ciasteczka Snickerdoodle i plasterki banana (patrz UWAGI poniżej).Przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Budyń nie będzie twardy, ale będzie miękki i kremowy. Należy to zrobić tego samego dnia, w którym jest serwowane, ale wytrzyma przez kilka dni w zakrytym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnickerdoodleSnickerdoodle
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
TapiokaTapioka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn