(Web Exclusive) Runda 2: Spaghetti i Meatball Calzones
(Web Exclusive) Runda 2: Spaghetti i klopsiki Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1083 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera mozzarella, cebula, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Meatball Calzones, Meatball Calzones, oraz Meatball Calzones.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem lub jeśli masz nonstick blachy do pieczenia, podszewka nie jest konieczne.
Ciasto podzielić na 4 równe porcje.
Umieścić na mąki powierzchni roboczej i za pomocą wałka do ciasta, rozwałkować ciasto na małą okrągłą około 6 do 8 cali średnicy. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta. Odstawić.
Ułóż około jednej czwartej resztek Spaghetti z mięsem w środku okrągłego ciasta. Wierzch z 1 łyżką sosu i posypać łyżką sera.
Brzegi ciasta posmarować odrobiną wody. Złożyć ciasto na pół koła i zacisnąć krawędź widelcem.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i ciastem.
Umieścić w piekarniku i piec przez 35 minut lub do złotego koloru.
Podawać na gorąco z dodatkiem sosu pomidorowego.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce połączyć mleko i chleb.
Niech chleb wchłonie mleko.
Dodać pozostałe składniki klopsików z wyjątkiem sera. Używając rąk, delikatnie połącz wszystkie składniki, aż zostaną dokładnie wymieszane. Weź około 3 łyżki mieszanki mięsa i zwiń w kulkę i naciśnij na patty.
Umieść kostkę mozzarella lub 1 łyżka posiekanego sera na patty i podnieść boki wokół sera i toczyć między rękami, tworząc piłkę.
Umieść na nieprzywierającej blasze do pieczenia lub blasze do pieczenia natryskiwanej nieprzywierającym sprayem do gotowania. Powtórz proces z pozostałym mięsem i serem.
Umieścić klopsiki w piekarniku i gotować przez 12 minut.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i odstawić.
Gotować spaghetti w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż al dente, o 8 protokół.
Odcedzić i umieścić makaron na dużym talerzu.
W średnim garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek i saute przez 3 protokół.
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Delikatnie wymieszać klopsiki i wszelkie kapieli patelni z blachy do pieczenia i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut.
Klopsiki ułożyć na spaghetti, polać sosem i od razu podawać.