(Web Exclusive) Runda 2: Mexican Fried Rice
(Web Exclusive) Runda 2: meksykańska smażony ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, sól i pieprz, świeżo liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryż Nie Smażony Po Meksykańsku, Ryż Smażony Po Meksykańsku, oraz Ryż Smażony Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na dużej patelni, na średnim ogniu, smażyć boczek, aż tylko chrupiące.
Dodaj jalapenos i saute, aż lekko zmięknie. Wymieszać w pikantnym ryżu Saladand gotować, aż ryż jest ogrzewany przez.
Dodaj kukurydzę, pokrojone w kostkę pomidory i przyprawę chili. Nadal smażyć na średnim ogniu, aż kukurydza będzie ugotowana, a pomidory gorące. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przed podaniem posypać posiekaną kolendrą.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w średnim garnku z sosem.
Dodać czosnek, i ryż i saute przez 2 minut, aż ryż jest tosty.
Dodać 2 1/4 szklanki wody, przyprawy chili i doprawić szczyptą soli i pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wyjąć do blachy do pieczenia i ostudzić.
W dużej misce połączyć cebulę, żółty pieprz, schłodzony ryż, fasola, ocet i kolendra.
Dobrze wymieszać i podawać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)]()
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.