Watts Grocery Spoon Bread
Need a chleb wegetariański? Watts Grocery Spoon Bread może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, śmietana ubijania, mąka kukurydziana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Łyżka Chleba, Łyżka Chleba, oraz Łyżka Chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smar a 2 1/2-qt. danie Suflera z 1 łyżką. masło. Pył z 2 łyżkami. mąka kukurydziana. (Dotknij naczynia lekko, aby usunąć nadmiar mąki kukurydzianej.)
Połączyć 1 1/4 szklanki mąki kukurydzianej i dalej 3 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Wyjąć z ognia i ubić do mieszanki mączki kukurydzianej, ubijając, aż będzie gładka.
Dodaj 2 Łyżki. masło, ubijając, aż masło się rozpuści. Fajne 5 minut.
Ubijamy jajka i kolejne 5 składników; ubijamy do masy z mąki kukurydzianej.
Wlać mieszaninę mąki kukurydzianej do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w 375 przez 45 do 50 minut lub aż złoty kolor i środek jest prawie ustawiony.