Washington State Burger (Aka Wild Mushroom-Cheddar Burger)
Washington State Burger (Aka Wild Mushroom-Cheddar Burger) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szalotki, ostry cheddar, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wild Mushroom-Cheddar Burger, Cheddar Bacon Portobello Mushroom Burger, oraz Washington State Apple Pie.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek i stopić masło w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Dodać szalotkę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż grzyby będą złociste, o 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem i natką pietruszki i przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Rozgrzać Grill gazowy do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Posmaruj hamburgery olejem rzepakowym i grilluj, aż do osiągnięcia pożądanej doneness. Na wierzchu kromkę sera i przykryć w ostatniej chwili gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Umieścić hamburgery na dnie bułki i góry każdy burger z dużą łyżką grzybów. Przykryć wierzch bułki i natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym