Washington State Burger (Aka Wild Mushroom-Cheddar Burger)

Washington State Burger (Aka Wild Mushroom-Cheddar Burger) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szalotki, ostry cheddar, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wild Mushroom-Cheddar Burger, Cheddar Bacon Portobello Mushroom Burger, oraz Washington State Apple Pie.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę z oliwek i stopić masło w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Dodać szalotkę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż grzyby będą złociste, o 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem i natką pietruszki i przelać do miski.
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Rozgrzać Grill gazowy do wysokości.
Posmaruj hamburgery olejem rzepakowym i grilluj, aż do osiągnięcia pożądanej doneness. Na wierzchu kromkę sera i przykryć w ostatniej chwili gotowania.
Umieścić hamburgery na dnie bułki i góry każdy burger z dużą łyżką grzybów. Przykryć wierzch bułki i natychmiast podawać.