Wasabi Beef Fajitas
Przepis Wasabi Beef Fajitas może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. To danie główne ma 348 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ząbek czosnku, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży gingerroot, możesz podążać za tym daniem głównym z Piernik Z Kompotem Owocowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowe chipsy Teriyaki z majonezem Wasabi, Polędwica wołowa pieczona z kremem Wasabi-czosnkowym, oraz Kanapka z rostbefem z rzodkiewką i pikantnym Wasabi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, sos sojowy, wasabi, imbir i czosnek, aż się połączą. Na dużej patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę; smażyć 4-6 minut lub aż przestanie być różowy.
Smażyć zieloną cebulę i czerwoną paprykę na pozostałym oleju 2-3 minuty lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące.
Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do zgęstnienia sosu. Wróć wołowinę na patelnię;podgrzej.
Podawać z tortillami i mieszanką coleslaw.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Rozdział 24 ogień i zalać ogień Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
![Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir]()
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.