Warzywo" Mięso " Bochenek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj warzywnego "mięsnego" Bochenka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 341 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 47 minut. Udaj się do sklepu i odbierz panko, bulion warzywny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warzywny Meat Loaf, Zupa Jarzynowa Meat Loaf, oraz Warzywo [Mięso] Bochenek (Bezmięsny Poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Aby przygotować Bochenek mięsa, pokrój paprykę na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i membrany.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 12 minut lub do poczernienia.
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Obrać i drobno posiekać.
Paprykę umieścić w dużej misce.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Umieść około jednej czwartej grzybów w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Przełożyć posiekane grzyby do miski. Powtórz procedurę 3 razy z pozostałymi grzybami.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać grzyby do patelni; smażyć 15 minut lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Do papryki dodać grzyby. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Dodaj szparagi i cebulę na patelnię; smażyć 6 minut lub aż po prostu miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mieszankę cebuli do mieszanki grzybów.
Ułożyć bułkę tartą w równej warstwie na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 10 minut lub do złotego koloru.
Dodać bułkę tartą i kolejne 8 składników (przez jajka) do mieszanki grzybowej, dobrze mieszając. Wymieszać łyżką do patelni z bochenkiem o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej sprayem do gotowania; nacisnąć delikatnie, aby się spakować.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Aby przygotować polewę, połącz 2 łyżki ketchupu i pozostałe składniki w małej misce; wymieszaj mieszankę ketchupu na bochenku mięsa.
Odstawić 10 minut; pokroić na 6 plastrów.