Warzywne Zielone Curry

Warzywne Zielone Curry
Przepis warzywo zielone Curry jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.35 za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, brokuły florets, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Garbanzo-Warzywne Zielone Curry, Coco-Banana ' s Thai Green Vegetable Curry, oraz Pieczone wiosenne warzywa Farro miski z tajskim zielonym Curry Pesto dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Można spróbować Berger Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn