Warzywa z rzepy z knedlami kukurydzianymi

Warzywa z rzepy z knedlami kukurydzianymi
Przepis warzywa z rzepy z knedlami kukurydzianymi jest gotowy w około 3 godziny i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sól, mielony imbir, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowane warzywa z knedlami kukurydzianymi, Zupa mieszana z kiełbasą i knedlami z mąki kukurydzianej, oraz Ziele Rzepy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wędzone mięso w wodzie wraz z domową przyprawą, bulionem i imbirem. Gotować na małym ogniu przez 1 1/2 godziny. Liście rzepy bez dużej łodygi, która biegnie w dół środka każdego liścia. Umyć w zlewie pełnym czystej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
RzepaRzepa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Odcedzić i umyć jeszcze dwa razy, ponieważ zielenie często może być piaszczyste. Obrać i pokroić lub ćwiartki korzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3
Dodaj warzywa do mięsa; gotuj przez kolejne 30 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać korzenie i nadal gotować przez około 15 minut, lub aż korzenie będą miękkie. (Rezerwa 2/3 szklanki płynu z rzepy do pierogów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
5
Dodać masło i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Podawać z kluskami.
7
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
8
Wszystkie składniki wymieszać. Zanurzając łyżeczki do herbaty, delikatnie rozwałkuj ciasto w dłoniach na około 1-calowe kulki; wrzuć do wrzącego płynu z rzepy upewnij się, że każde pierogi są całkowicie pokryte płynem, delikatnie potrząsając garnkiem; nie mieszaj. Gotować przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn