Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym

Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym
Need a bezglutenowa, pierwotna i pescatariańska przystawka? Rzepa i warzywa z rzepy z masłem musztardowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 280 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zieleni collard, szalotka, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Duszona Zielenina z rzepy i jabłkami, Pieczony kurczak z oliwkami, rzepą i zielenią z rzepy, oraz Pierś z kaczki z zielenią musztardową, rzepą i rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, wymieszać masło z musztardą, szalotki i 1 łyżeczka czosnku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W garnku wrzącej wody gotuj warzywa z rzepy do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele RzepyZiele Rzepy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i ostudzić, następnie wycisnąć zieleninę do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
4
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Dodać 2 łyżki masła musztardowego i cebuli i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać anchois i pozostały czosnek i gotować, aż czosnek zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj zieleninę z rzepy i gotuj, mieszając, przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele RzepyZiele Rzepy
8
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać rzepy i gotować do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
10
Odcedzić i zwrócić rzepy do garnka; wstrząsnąć na dużym ogniu, aby je wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Zdjąć z ognia i wymieszać w 3 łyżkach masła musztardowego. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
12
Podgrzej zieleninę. Wymieszać w piquillos i pozostałe 3 łyżki masła musztardowego. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka zieleni do rozgrzanej miski. Top z rzepy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
RzepaRzepa
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia57
Magazyn