Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym
Need a bezglutenowa, pierwotna i pescatariańska przystawka? Rzepa i warzywa z rzepy z masłem musztardowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 280 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zieleni collard, szalotka, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Duszona Zielenina z rzepy i jabłkami, Pieczony kurczak z oliwkami, rzepą i zielenią z rzepy, oraz Pierś z kaczki z zielenią musztardową, rzepą i rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, wymieszać masło z musztardą, szalotki i 1 łyżeczka czosnku. Doprawić solą i pieprzem.
W garnku wrzącej wody gotuj warzywa z rzepy do miękkości, około 10 minut.
Odcedzić i ostudzić, następnie wycisnąć zieleninę do sucha i grubo posiekać.
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Dodać 2 łyżki masła musztardowego i cebuli i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmięknie, o 10 protokół.
Dodać anchois i pozostały czosnek i gotować, aż czosnek zmięknie.
Dodaj zieleninę z rzepy i gotuj, mieszając, przez 10 minut.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać rzepy i gotować do miękkości, o 12 protokół.
Odcedzić i zwrócić rzepy do garnka; wstrząsnąć na dużym ogniu, aby je wysuszyć.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 3 łyżkach masła musztardowego. Doprawić solą i pieprzem.
Podgrzej zieleninę. Wymieszać w piquillos i pozostałe 3 łyżki masła musztardowego. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka zieleni do rozgrzanej miski. Top z rzepy i podawać.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry