Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym

Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym
Need a bezglutenowa, pierwotna i pescatariańska przystawka? Rzepa i warzywa z rzepy z masłem musztardowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 280 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zieleni collard, szalotka, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Duszona Zielenina z rzepy i jabłkami, Pieczony kurczak z oliwkami, rzepą i zielenią z rzepy, oraz Pierś z kaczki z zielenią musztardową, rzepą i rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, wymieszać masło z musztardą, szalotki i 1 łyżeczka czosnku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W garnku wrzącej wody gotuj warzywa z rzepy do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele RzepyZiele Rzepy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić i ostudzić, następnie wycisnąć zieleninę do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
4
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać 2 łyżki masła musztardowego i cebuli i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać anchois i pozostały czosnek i gotować, aż czosnek zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodaj zieleninę z rzepy i gotuj, mieszając, przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele RzepyZiele Rzepy
8
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodać rzepy i gotować do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
10
Odcedzić i zwrócić rzepy do garnka; wstrząsnąć na dużym ogniu, aby je wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Zdjąć z ognia i wymieszać w 3 łyżkach masła musztardowego. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
12
Podgrzej zieleninę. Wymieszać w piquillos i pozostałe 3 łyżki masła musztardowego. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka zieleni do rozgrzanej miski. Top z rzepy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
RzepaRzepa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia57
Magazyn