Warzywa z Prosciutto, Gorgonzola i Pepperoncini
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Warzywa z Prosciutto, Gorgonzolan i Pepperoncini może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Mieszanka kawałki wielkości bite rukola, wino vinaigrette, kawałki wielkości bite sałatka zieleni, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fettuccine z Gorgonzolanem i Prosciutto, Pizza Prosciutto, Figa i Gorgonzola, oraz Sałatka z figami, Prosciutto i gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować prosciutto na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować od 5 do 10 minut dłużej, często mieszając, aż prosciutto stanie się w większości chrupiące.
Osuszyć na ręczniku papierowym.
W dużej misce, miejsce sałatki, rukola, radicchio i vinaigrette; wrzucić do herbu.
Posypać prosciutto i serem.
Dekoruj papryką pepperoncini.