Warzywa Z Pikantnym Sosem Orzechowym

Warzywa Z Pikantnym Sosem Orzechowym
Zielenie z pikantnym sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wstępnie umyty szpinak, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pikantny Sos Jogurtowy Z Buraków (Mor Kootu), Pieczone Tofu i gotowane na parze musztardy z pikantnym sosem Mango, oraz Pikantny Sos Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników (przez pieprz) w holenderskim piekarniku; gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać ze szpinakiem; gotować 45 sekund lub aż szpinak lekko zwiędnie, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn