Warzywa z fasolką Cannellini i pancettą

Warzywa z fasolką Cannellini i pancettą
Zielenina z fasolką Cannellini i Pancettan to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Spróbuj Warzywa Liściaste I Fasola Cannellini Ze Świeżymi Pomidorami I Kozą Chee, Cripsy Cannellini Bean Cakes with Pancetta, oraz Zupa Fasolowa Cannellini Z Zielenią Zwiędłą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać posiekaną pancettę lub boczek na wysokościach przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Odcedzić kapiele i odstawić chrupiącą pancettę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
3
Na dużej patelni rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodać zmiażdżone ząbki czosnku i gotować jeszcze minutę. Wymieszaj posiekaną zieleninę i dopraw solą do smaku (zachowaj ostrożność w tym momencie - zawsze możesz dodać więcej!). Częściowo przykryć patelnię i gotować, aż warzywa zaczną więdnąć. Wymieszać z chrupiącą pancettą i fasolą cannellini. Gotować częściowo pod przykryciem przez 5 Więcej minut, aż smaki połączą się i zielenie będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
ZieloniZieloni
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia63
Magazyn