Warzywa z czosnkiem i cytryną
Zielenie z czosnkiem i cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 90 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rozdarte zielenie collard, sól, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zielenina Cytrynowo-Czosnkowa Saute, Cytryna czosnek zielenina i cebula, oraz Warzywa Smażone Z Czosnkiem.
Instrukcje
Przynieś 4-litrową wodę do wrzenia w 8-litrowym garnku.
Dodaj zielenie; przykryć i gotować 20 protokół.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, i smażyć 30 sekund lub aż lekko rumiane.
Połącz zielenie, mieszanka czosnku i sól w średniej misce; dobrze wrzucić.
Podawać z cytrynowymi klinami.