Ziołowo-pieczone warzywa wiosenne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 184 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól i pieprz, pokrojoną marchewkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest świetne. Spróbuj Pieczone Warzywa Wiosenne, Pieczone Wiosenne Warzywa Dla Niemowląt, oraz Pieczone Wiosenne Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni umieścić marchewki i szalotki; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować do miękkości, 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Marchew
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Drenaż.
3
Rozgrzej piekarnik do 218°. w dużej misce wrzuć marchew, szalotkę, koper włoski i ząbki czosnku z 2 łyżkami. oliwa z oliwek, 1 łyżka. posiekany czosnek, 1 łyżka. estragon, sól i pieprz.
Rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Piecz przez 15 minut, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Wrzucić pozostałe warzywa z pozostałą oliwą z oliwek i czosnkiem, 1 łyżka. estragon, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Estragon
Czosnek
6
Umieść na blasze w jednej warstwie i piecz na oddzielnym stojaku piekarnika przez 25 minut, mieszając od czasu do czasu. Wszystkie warzywa wrzucić razem, posypać 1 łyżką. estragon i podawać.