Warzywa W Stylu Pakistańskim
Warzywa w stylu pakistańskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, , garam masala, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pakistańska Biała soczewica z skwierczącym olejem, Turai Ka Salan W Stylu Pakistańskim (Curry Z Cukinią), oraz Kurczak Pakistański.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu i wymieszać z cebulą, czosnkiem i pieprzem.
Saute aż cebula będą miękkie.
Wymieszaj imbir, garam masala, kurkumę, paprykę, płatki czerwonej papryki i sól. Stale mieszając, gotuj, aż cebula zostanie dokładnie pokryta przyprawami.
Wymieszać 1/4 szklanki wody do rondla.
Wymieszać z kapustą, ziemniakami, pomidorami i pozostałą wodą. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Nadal gotować, często mieszając, aż wszystkie warzywa będą miękkie, około 20 minut. Wymieszać z groszkiem w ciągu ostatnich 5 minut gotowania.