Warzywa Smażone Z Wieprzowiną
Smażone warzywa z wieprzowiną to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka zieleni collard, imbir, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z Podsmażonymi jabłkami i burakami, Warzywa Z Buraków Smażonych Z Prażonymi Burakami I Polędwicą Wieprzową, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami, krążkami cebuli i zielenią musztardową.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i następne 3 składniki w gorącym oleju na dużej patelni lub wok 1 minutę. Wymieszać z solą i pieprzem.
Dodaj zielenie i kiełbasę; podsmażyć 2 protokół.
Dodać cukier i ocet; przykryć i gotować 3 protokół lub aż zwiędnie.
Wyjąć i wyrzucić pieprz serrano przed podaniem.
* 1/2 papryki jalapeo, podzielonej, można zastąpić.