Warzywa Po Włosku
Warzywa w stylu włoskim to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 5 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Jeśli masz olej, ząbki czosnku, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warzywa Pieczone Po Włosku, Kurczak po włosku z ryżem i warzywami, oraz Wegański dziki ryż i warzywa po włosku dla podobnych receptur.