Warzywa Pieczone Na Patelni

Warzywa Pieczone Na Patelni
Warzywa pieczone na patelni to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 108 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arkusz Patelnia Brokuły Pieczone, Patelnia pieczona brukselka z boczkiem, oraz Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników na dużej patelni na dużym ogniu. Gotować przez 2 minuty lub aż warzywa zaczną skwierczeć; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Gotować 20 minut lub aż warzywa zaczną karmelizować, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn