Warzywa Pieczone
Pieczone warzywa mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oregano, oliwy z oliwek, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Farro Z Pieczonych Warzyw I Pieczonych Pomidorów Dressing Przepis, oraz Pieczone warzywa z pieczonym hummusem pieprzowym.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukinię, bakłażan, marchew, pomidory, cebulę i paprykę z olejem, rozmarynem, tymiankiem, liśćmi laurowymi, oregano, czosnkiem, sokiem z cytryny, skórką z cytryny, solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny, a najlepiej przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Na dużej patelni, pieczemy warzywa, odkryte, przez 20 minut, lub aż pomidory się rozdzielić i krawędzie niektórych warzyw zaczynają chrupać.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać przed powrotem do piekarnika na kolejne 20 minut. W tym czasie zmniejszyć ogień do 200 stopni F (95 stopni C) i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, obracając co 20 minut.