Warzywa Panazjatyckie
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Panazjatyckie warzywa mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać olej sezamowy, baby pattypan squash, smukła fasola, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Azjatyckie Marynowane Warzywa, Azjatycka Wołowina z warzywami, oraz Azjatycki Kurczak I Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę i squash we wrzącej wodzie na pokrycie 5 minut lub do chrupkiego-miękkie.
Dobrze spuścić. Wrzucić olej sezamowy; posypać sezamem, w razie potrzeby.
Uwaga: fasola i Kabaczek mogą być przygotowane z wyprzedzeniem. Zanurz gotowane warzywa w lodowatej wodzie, aż ostygną.
Dobrze spuścić. Tuż przed podaniem warzywa na parze, aż do całkowitego ogrzania; dobrze spuścić i postępować jak powyżej.