Warzywa Napoleon z grillowanymi grzybami Portobello i pomidorami bazylia Bisque

Warzywa Napoleon z grillowanymi grzybami Portobello i pomidorami bazylia Bisque
Warzywo Napoleon z grillowanym grzybem Portobello i pomidorową bazylią Bisque może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 4,18 zł za porcję. Mieszanka papryki, grzyby portobello, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Art Smith ' s Portobello Grzyb Napoleon Z Redukcją balsamiczną, Biszkopt Pomidorowo-Bazyliowy, oraz Chunky Tomato-Basil Bisque dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło na dużej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj cebulę, seler, i papryka i saute, aż zaczną mięknąć. Podczas gotowania pokrój świeże pomidory na pół, wyciśnij nasiona. Wymieszaj świeże pomidory na patelni wraz z pastą pomidorową i pokrojonymi w kostkę pomidorami z puszki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej niskiej i dusić częściowo pokryte zintegrować smaki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać bulion i gotować przez kolejne 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Pieczarki Portobello przyprawiamy solą i pieprzem, posmarowujemy oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Zdjąć patelnię z mieszanki pomidorowej z ognia, wymieszać ze śmietaną i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Podczas gdy grzyby są w piekarniku, SOS puree w partiach w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Grzyby wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Aby zmontować Napoleona, umieść portobello na talerzu. Top z 1 plastrem sera, a następnie plastrem pomidora, następnie innym plastrem sera, innym plastrem pomidora i drugim portobello na wierzchniej warstwie. Kadzi ciepłym sosem na warzywa napoleon i zakończyć z gałązką bazylii, do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn