Warzywa Napoleon z grillowanymi grzybami Portobello i pomidorami bazylia Bisque
Warzywo Napoleon z grillowanym grzybem Portobello i pomidorową bazylią Bisque może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 4,18 zł za porcję. Mieszanka papryki, grzyby portobello, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Art Smith ' s Portobello Grzyb Napoleon Z Redukcją balsamiczną, Biszkopt Pomidorowo-Bazyliowy, oraz Chunky Tomato-Basil Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Roztopić masło na dużej patelni na małym ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i papryka i saute, aż zaczną mięknąć. Podczas gotowania pokrój świeże pomidory na pół, wyciśnij nasiona. Wymieszaj świeże pomidory na patelni wraz z pastą pomidorową i pokrojonymi w kostkę pomidorami z puszki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej niskiej i dusić częściowo pokryte zintegrować smaki, o 5 protokół.
Dodać bulion i gotować przez kolejne 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Pieczarki Portobello przyprawiamy solą i pieprzem, posmarowujemy oliwą z oliwek.
Umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku na 10 minut.
Zdjąć patelnię z mieszanki pomidorowej z ognia, wymieszać ze śmietaną i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Podczas gdy grzyby są w piekarniku, SOS puree w partiach w robocie kuchennym.
Grzyby wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Aby zmontować Napoleona, umieść portobello na talerzu. Top z 1 plastrem sera, a następnie plastrem pomidora, następnie innym plastrem sera, innym plastrem pomidora i drugim portobello na wierzchniej warstwie. Kadzi ciepłym sosem na warzywa napoleon i zakończyć z gałązką bazylii, do dekoracji.