Warzywa korzeniowe z gorgonzolą
Warzywa korzeniowe z gorgonzolą mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 220 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka gałązek tymianku, ziemniaki Yukon gold, gorgonzola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorgonzola Rigatoni z warzywami, Kotlet schabowy z prażonymi warzywami balsamicznymi i gorgonzolą, oraz Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni wrzucić brukiew, ziemniaki, koper włoski, tymianek i olej; doprawić solą i pieprzem. Pieczeń przez 1 godzinę i 40 minut, lub do miękkości. Odrzuć tymianek.
Na małej patelni, gotować ocet, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, 5 protokół.
Posyp serem warzywa korzeniowe i piecz, aż się stopią.
Skropić glazurą balsamiczną i podawać.