Warzywa i tofu patelnia Kolacja
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Warzywa i tofu patelnia kolacja może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać tofu, jajka na twardo, fasola, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niçoise Tofu Patelnia Kolacja, Meksykańska Kolacja Na Patelni, oraz Włoska Kolacja Na Patelni.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę gotować w oleju 2 minuty, często mieszając. Wymieszać ziemniaki; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Przykryć i gotować 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszaj fasolkę szparagową, włoską przyprawę i sól czosnkową. Przykryć i gotować 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, a ziemniaki będą jasnobrązowe.
Wymieszać z tofu i pomidorami. Gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu i delikatnie, tylko do gorąca.
Każdą porcję posypać jajkiem.