Marynowane ziołowo grillowane warzywa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 233 kalorie, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, czosnek, rozmaryn, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Marynowane Warzywa, Marynowane Grillowane Warzywa, oraz Letnie warzywa grillowane i marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 9 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Pokrój paprykę na duże kawałki, odrzucając nasiona i membrany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Nasiona
3
Cukinię i cebulę pokroić na duże kawałki. Pokroić bakłażana w plastry 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Cukinia
Cebula
4
Dodaj warzywa do marynaty; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marynata
5
Wyjąć warzywa z marynaty, zastrzegając marynatę. Grill, odkryty, na średnim ogniu (350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
6
10 do 12 minut lub aż po prostu przetargu, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżonej marynaty.