Warzywa Faszerowane Kaszą
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Warzywa faszerowane kaszą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kaszy do szybkiego gotowania, ostry ser cheddar, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grits ' N Greens, Kasza i zielenina, oraz Grits ' N Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać Collard greens. Trim i odrzucić grube łodygi z dna liści collard green (około 2 cali); miejsce zieleni w koszu parowiec nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 10 do 12 minut lub do zieleni są miękkie. Całkowicie fajne.
Mleko i bulion zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo mieszaj w kaszy. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż kasza zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem i 3 kolejnymi składnikami, mieszając aż ser się rozpuści.
Umieść jeden liść collard na płaskiej powierzchni i rozłóż boki. Łyżka 1/3 szklanki kaszy w kierunku dolnego środka liścia. Złożyć jedną stronę liścia nad wypełnieniem. Złóż przeciwną stronę liścia nad wypełnieniem. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwinąć liść szczelnie, galaretkowaty sposób. Powtórz z pozostałymi liśćmi collarda i kaszą.
Umieścić wiązki w jednej warstwie w koszu parowca; para, pod przykryciem, 10 do 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Podawać z sosem pieprzowym.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy ostrej papryki Louisiana w occie do sosu pieprzowego.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.