Warzywa, Fasola i zupa z boczku

Warzywa, Fasola i zupa z boczku
Zielenina, fasola i zupa z boczku to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 164 kalorie, 12g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz bekon o niższej zawartości sodu, fasolę cannellini bez dodatku soli, wstępnie skopiowaną jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Biała fasola z boczkiem i zielenią czosnkową, Zupa Fasolowo-Warzywno-Zbożowa, oraz Lucky Greens, Beans & Sausage Soup.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym rondlu na średnim ogniu 8 minut lub do chrupkości. Rezerwy 2 łyżeczki kapie na patelni; wyrzucić nadmiar kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Do boczku i kapusty na patelni dodać jarmuż i kolejne 5 składników. W razie potrzeby wymieszać z ostrym sosem. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
BoczekBoczek
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W39 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia79
Magazyn