Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chińskich warzyw na parze z brązowym ryżem. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, czosnek, piernik, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Warzywa gotowane na parze z ryżem-wino Vinaigrette, Warzywa gotowane na parze w sosie orzechowym z ryżem, oraz Warzywa gotowane na parze z ryżem i sosem Miso-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu lub patelni (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść bakłażan, paprykę, marchewkę, bok choy i cebulę w koszu na parze. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotuj na parze od 5 do 8 minut, dodając strąki grochu na ostatnią minutę gotowania na parze, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki