Warstwy Pora Indyka

Warstwy Pora Indyka
Warstwy pora indyka wymagają z grubsza 5 godzin i 20 minut od początku do końca. Na 1,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Jeśli masz masło, ser mozzarella, pory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Warstwy Pora Indyka, Warstwy Z Kurczaka-Porów, oraz Warstwy Porów I Moreli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart roztopić masło na średnim ogniu. Pory gotować na maśle około 3 minut, często mieszając, aż zmiękną; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać kostki chleba, pory, indyka i kopru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
KoperKoper
Cała TurcjaCała Turcja
PorPor
3
Rozłóż mieszankę chleba w kwadratowym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Pozostałe składniki wymieszać, zalać serem. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Piekarnik rozgrzać do 325ºF. Odkryć i piec 50 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn