Warstwy na zakwasie z pomidorami i zieleniną
Warstwy na zakwasie z pomidorami i zieleniną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 761 kalorii, 44g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, koszerna sól i pieprz, chleb na zakwasie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zakwas-Warstwy Dyniowe, Szpinak Grzyby & Kwaśne Warstwy, oraz Provolone i zielenina porowa na zakwasie wiejskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wrzuć pomidory z tymiankiem, oliwą z oliwek i 1/2 łyżeczki każdej soli i czarnego pieprzu w misce.
Rozłóż na blasze do pieczenia i piecz, mieszając raz lub dwa razy, aż pomidory zostaną lekko wysuszone i rumiane w miejscach, 1 godzinę do 1 godziny, 15 minut. Całkowicie fajne.
Ubić mleko, jajka, fontina, 3/4 szklanki parmezanu, cayenne, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu w dużej misce.
Dodać kostki chleba i zieleni i wrzucić do herbu.
Wlać do 3-ćwiartkowego naczynia do pieczenia, a następnie polać prażonymi pomidorami. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posypać warstwy z pozostałą 1/4 szklanki parmezanu i piec, odkryte, aż złoty kolor i prawie zestaw, o 45 protokół. Wyłączyć piekarnik, ale zachować warstwy wewnątrz 10 minut przed podaniem.