Warstwy krabów i grzybów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 302 kalorie, 18g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, ser, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warstwy Kraba, Warstwy kraba i cebuli, oraz Krab i szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać oliwę z oliwek do 12-calowej patelni lub 14-calowego woka na średnim ogniu; gdy jest gorąco, dodać grzyby i czosnek i mieszać, aż grzyby zaczną brązowieć i płyn odparuje, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać ocet i tymianek; gotować, często mieszając, do mieszania smaków, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
W misce ubić jajka, mleko, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Przykryj dno naczynia do pieczenia 3-quart (np., co najmniej 2 w. Głębokie) z kromkami chleba, przycinając w razie potrzeby, aby zmieścić się w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Rozłóż połowę mieszanki grzybowej na chlebie; top z kraba, połowę zielonej cebuli i 1 szklanka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Krab
7
Połowę masy kremu wlać równomiernie na ser. Ułóż kolejną warstwę chleba na wierzchu (w razie potrzeby nakładaj się lekko; zachowaj dodatkowy chleb do innych zastosowań), a następnie pozostałą mieszankę grzybową, zieloną cebulę i 1 szklankę sera. Łyżka pozostałą mieszaninę kremu równomiernie na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Duże Pomarańczowe żelki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
8
Pozostawić warstwy w temperaturze pokojowej około 15 minut lub przykryć i schłodzić.
9
Piec, uncovered, w 350 regularnym lub konwekcyjnym piekarniku, aż środek jest ustawiony (wyciąć do testu) i top jest dobrze rumiane, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Pokroić w prostokąty lub wyjąć dużą łyżką do podania.
11
Czyszczenie grzybów: przycinanie twardych lub przebarwionych spodów łodyg grzybów i wszelkich posiniaczonych plam lub przebarwień. (W przypadku shiitakes i ostryg usuń całą włóknistą łodygę.) W przypadku twardych grzybów, takich jak portabellas, wytrzyj brud wilgotną szmatką lub umieść w durszlaku, dokładnie spłucz pod chłodną bieżącą wodą i osusz ręcznikami. W przypadku delikatnych grzybów, które mają wiele miejsc do ukrycia brudu, takich jak kurki i jeże, zanurz się w misce z chłodną wodą i delikatnie wstrząśnij dłońmi, aby usunąć wszelkie cząstki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Grzyby Shiitake
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-o
12
Odcedzić, dokładnie spłukać pod bieżącą wodą i delikatnie osuszyć ręcznikiem.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.