Warstwy kraba mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 200 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. mieszanka mleka, musztarda dijon, ser szwajcarski, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Warstwy Kraba, Krab i szpinak, oraz Warstwy kraba i grzybów.
Instrukcje
1
Spryskaj 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania. W zapiekance wymieszaj kostki chleba, mięso krabowe, sery, kapary i cebulę.
W średniej misce ubić jajka trzepaczką. Beat w mleku, sherry, musztarda i sos Worcestershire; wlać mieszaninę chleba. Przykryć szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec odkryte około 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
6
Posypać dodatkową cebulą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.