Warstwowy Włoski Dip z Chrupkimi Wontonami

Warstwowy Włoski Dip z Chrupkimi Wontonami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 144 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos cezara, ogromną fasolę Północną, paprykę pepperoncini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoski Dip warstwowy z chrupiącymi krakersami, Truskawki z chrupiącymi Wontonami, oraz Chrupiące Wontony Z Truskawkami I Jogurtem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Każdą skórę wonton przeciąć na pół na 2 Trójkąty. Na 2 dużych nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek ułóż Skórki wonton w jednej warstwie. Spryskaj wontony sprayem do gotowania.
Piec około 6 minut lub do chrupkości; ostudzić.
W maszynce umieścić fasolę, parmezan i dressing. Okładka; proces do gładkiej.
Rozprowadzić mieszaninę w nieczystej 9-calowej kuchence mikrofalowej pie plate lub quiche dish.
Top z pepperoni, pepperoncini papryki, mieszanki sera i oregano. Pokrowiec z folią do mikrofalówki.
Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 1 1/2 do 2 minut, obracając patelnię raz w połowie gotowania.
Podawać z chrupkimi wontonami.