Warstwowy Sernik Karmelowy
Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1067 kalorii, 10g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 40 minut. Mieszanka cukru, budyń waniliowy i ciasto napełniania mix, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik Warzywny Warstwowy, Sernik Warstwowy Z Orzechami Laskowymi, oraz Sernik Dyniowy Warstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Smaruj 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Dno garnków z papierem do gotowania; lekko nasmaruj papierem. Pokroić 2 batoniki na małe kawałki; przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego.
W dużej misce, beat masło i cukier z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka i kremowa. Beat w twarogu trochę na raz, aż będzie gładka; zeskrobać dół miski. Beat w jaja jeden na raz, aż dobrze połączone.
Dodać pudding mix i proszek do pieczenia; ubić dobrze, aż będzie gładka. Złóż w schłodzonych kawałkach batonika. Dziel ciasto równomiernie między patelniami, około 4 filiżanek na patelnię. Gładki wierzch ze szpatułką.
Warstwy nadmuchają się podczas pieczenia, a następnie spuszczają powietrze po wyjęciu z piekarnika. Schłodzić w patelniach na stojakach chłodzących 10 minut. Zamrozić do uzyskania stałej masy, około 3 godzin.
Serniki obrócić na arkusz ciasteczek; odkleić papier. Przechowywać w zamrażarce do momentu użycia.
Warstwy zamrażają, nagrzewają piekarnik do 177°. nasmaruj 3 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach na stojakach chłodzących 10 minut.
Usuń warstwy ciasta z patelni na stojaki chłodzące. Całkowicie fajne.
Aby zmontować, umieść 1 warstwę ciasta na talerzu lub stojaku na ciasto.
Rozprowadzić 1/4 szklanki karmelu na wierzchu warstwy ciasta.
Ułożyć 1 warstwę mrożonego sernika na wierzchu warstwy ciasta; na wierzch polać 1/4 szklanki karmelu. Powtórz warstwę z kolejną warstwą ciasta, kolejną warstwą sernika, a na koniec wierzch pozostałą warstwą ciasta. Nie pokrywać wierzchniej warstwy ciasta karmelem.
Użyj 1 pojemnika lukru, aby równomiernie pokryć cały sernik. Za pomocą szpatułki off-set, zawirować pozostały Pojemnik lukier na ciasto. Na wierzchu kawałki z 2 batoników. Przechowywać w lodówce, aż sernik jest dobrze schłodzone przed krojeniem, około 2 godzin. Przechowywać w lodówce.