Warstwowy Dip Fasolowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać warstwowe Bean Dip spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, refried fasola, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Layered Bean Taco Dip, Southwestern Layered Bean Dip, oraz Warstwowy Dip Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolę; rozłóż w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Na fasoli rozprowadzić kwaśną śmietanę, na wierzchu salsę i ser. Przykryć; piec w temperaturze 375 przez 20 minut. Odkryć; piec 10 minut lub do bąbelków.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zrobić chipsy pita, pokrój 5 (6-calowych) pitów o smaku cebuli lub zwykłych na 8 klinów. Ułóż na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć wierzchy klinów sprayem do gotowania, posypać 1/2 łyżeczki czosnku w proszku i 1/4 łyżeczki soli.
Piec w 375 przez 8 protokół lub do lekko rumiane.