Warstwowy Dip Do Pizzy
Warstwowy Dip do pizzy to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka Philadelphia cream cheese spread, krem knudsen, miracle whip dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dip Do Pizzy, Warstwowy Dip Do Pizzy, oraz Warstwowy Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj krem serowy, SOS, śmietanę, 1/2 szklanki mozzarelli i 2 łyżki. Parmezan do wymieszania; rozprowadzić na dnie kuchenki mikrofalowej 9-calowy talerz ciasta.
Przykryć sosem do pizzy, pozostałymi serami, pepperoni i papryką.
Kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 do 5 min. lub do czasu, aż dip jest ogrzewany przez i mozzarella jest stopiony.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo