Warstwowa Zapiekanka wołowo-ziemniaczana

Warstwowa Zapiekanka wołowo-ziemniaczana to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Jeśli masz sos wołowy, mieloną wołowinę, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Warstwowa Zapiekanka Ziemniaczana Z Wołowiną, Warstwowa Zapiekanka Wołowa, oraz Zapiekanka warstwowa z mieloną wołowiną i makaronem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12x8-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ugotowane;odcedzić. Wymieszać z mieszanymi warzywami, sosem i solą. Gotować od 3 do 4 minut lub do czasu rozmrożenia warzyw i dokładnego podgrzania mieszaniny.
W naczyniu do pieczenia warstwa 3 szklanki ziemniaków i 1 szklanka sera. Łyżka zmielonej mieszanki wołowej nad serem. Wierzch z pozostałymi ziemniakami. Przykryć folią.
Piec 55 do 60 minut lub do bąbelków.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Piec odkryte 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Przed podaniem posypać papryką.