Warstwowa sałatka z szynki i szpinaku
Warstwowa sałatka z szynki i szpinaku to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 451 kalorii, 15g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka boczku, sałatka Ranch dressing mix, jajka na twardo, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warstwowa Sałatka Szpinakowa, Warstwowa Sałatka Szpinakowa, oraz Warstwowa Sałatka Tortellini-Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić dwie trzecie szpinaku w 4-qt. salaterka.
Posypać połową cukru, pieprzem i solą. Wierzch z jajkami, szynką i pozostałym szpinakiem.
Posypać pozostałym cukrem, pieprzem i solą. Ułóż plastry cebuli na wierzchu.
W dużej misce połącz mieszankę dressingu, majonez i kwaśną śmietanę.
Posypać serem i boczkiem. Przechowywać w lodówce aż do podania.