Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka
Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 35g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,82 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sałatę rzymską, pieczoną paprykę, indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Warstwowa Sałatka Z Chleba Kukurydzianego, Sałatka Warstwowa Z Chleba Kukurydzianego, oraz Warstwowa Meksykańska Sałatka Z Chleba Kukurydzianego.
Instrukcje
Wymieszać razem dressing i maślankę, dobrze mieszając.
Ułóż szklaną miskę 3-quart z połową sałaty i 6 kolejnych składników; wierzch z połową dressingu. Powtórz warstwy z pozostałymi składnikami i opatrunkiem. Przykryć i schłodzić 2 godziny. Przygotowanie: 25 min., Chill: 2 godz.
Tylko w celach testowych użyliśmy sosu czosnkowego T. Marzetti.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Chleb kukurydziany można łączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.