Warstwowa Sałatka Meksykańska
Warstwowa sałatka meksykańska może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i zbierz sól, kukurydzę, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Meksykańska Sałatka Warstwowa, Warstwowa Sałatka Meksykańska, oraz Meksykańska Sałatka Warstwowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, warstwa sałaty, papryka, 1 1/4 szklanki salsy i kukurydzy. Top z pozostałych 3/4 szklanki salsy i awokado.
W robocie kuchennym lub blenderze przetwarzaj wszystkie składniki vinaigrette z wyjątkiem oleju do wymieszania. Stopniowo wlać olej, przetwarzając aż do zgęstnienia.
Podawać vinaigrette z sałatką.