Przepis warstwowa sałatka Libańska może zaspokoić pragnienie Bliskiego Wschodu w około 45 minut. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, pomidor, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Libańska, Libańska Sałatka Ziemniaczana, oraz Libańska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bulgur umieścić w dużej szklanej misce. Wymieszać sok z cytryny i 5 kolejnych składników; skropić sok z cytryny równomiernie na bulgurze i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Bulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Warstwę cebuli i następnie 6 składników na mieszaninie bulgur. Przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny