Warstwowa Sałatka Libańska

Warstwowa Sałatka Libańska
Przepis warstwowa sałatka Libańska może zaspokoić pragnienie Bliskiego Wschodu w około 45 minut. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, pomidor, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Libańska, Libańska Sałatka Ziemniaczana, oraz Libańska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulgur umieścić w dużej szklanej misce. Wymieszać sok z cytryny i 5 kolejnych składników; skropić sok z cytryny równomiernie na bulgurze i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Warstwę cebuli i następnie 6 składników na mieszaninie bulgur. Przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia30
Magazyn