Warstwowa sałatka jarzynowa z sosem Parmezanowym

Warstwowa sałatka jarzynowa z sosem Parmezanowym
Warstwowa sałatka jarzynowa z sosem Parmezanowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz squash, marchew, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Sałatka warstwowa z grzankami z parmezanem, Chuda Warstwowa Sałatka Warzywna, oraz Kremowa Sałatka Warzywna Warstwowa.

Instrukcje

1
Warstwa po połowie każdego z pierwszych 5 składników i, w razie potrzeby, zielona cebula w szklanej misce 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połowę parmezanu rozprowadzić na wierzchu; powtórzyć warstwy. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn