Warstwowa Sałatka Azjatycka

Warstwowa Sałatka Azjatycka
Warstwowa sałatka Azjatycka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka sosu sriracha, zielona cebula, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warstwowy Azjatycki Dip, Egipska Sałatka Fattet (Warstwowa Sałatka Z Ciecierzycy), oraz Sałatka Azjatycka + Sos Do Sałatek Azjatyckich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij dressing, masło orzechowe i sos Sriracha do wymieszania; rozprowadź na dnie przezroczystego 2-1 / 2-qt. miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przykryć warstwami pozostałych składników.
3
Wrzucić sałatkę z mieszaniną dressing tuż przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia20
Magazyn