Warm butterscotch dippers
Ciepły butterscotch dippers może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański służy 6 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 191 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, gruszek, drewnianych szaszłyków namoczonych w wodzie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciepły Budyń Maślano-Bananowy, Budyń jabłkowo-chlebowy z ciepłym sosem maślanym, oraz Tort dyniowy z lukrem toffi.
Instrukcje
Masło rozpuścić na patelni i zalać 100 g cukru muscovado. Mieszaj do rozpuszczenia, a następnie pozostaw do pęcherzyka na 30 sekund.
Wlać śmietanę, doprowadzić do wrzenia i ubijać, aż będzie gładka. Odstawić na ciepło.
W międzyczasie rozgrzej grill do wysokiej. Wrzucić owoce do soku z cytryny, pozostały cukier i cynamon. Nawlecz na szaszłyki i ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Grill przez 5 minut, obracając raz, gdy złoty.
Podawać z ciepłym sosem maślanym.