Warkocz z boczkiem i jajkiem
Plecionka z bekonem i jajkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Warkocz Cheeseburger Boczek, Boczek z jajkiem makaron z serem, oraz Bacon Egg & Cheese Warkocz Śniadaniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych. Rezerwy 1 łyżka kapie w patelni. Cebulę gotować w boczku kapie na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości.
W średniej misce, ubić jajka, majonez, sos pieprzowy, sól i pieprz trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę jaj na patelni; gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż zestaw.
Na nieprzetworzonym arkuszu ciasta rozwiń ciasto i naciśnij na prostokąt o wymiarach 12x9 cali. Łyżka jaj w dół środka ciasta w ciągu 1 1/2 cala każdej krótkiej stronie.
Na jajkach ułożyć boczek, posypać serem.
Z ostrym nożem, dokonać cięć 1 1/2 cala od siebie na długich stronach ciasta w ciągu 1/4 cala napełniania. Doprowadzić końce nad nadzieniem, a następnie naprzemiennie poprzeć paski nad nadzieniem.
Piec 22 do 24 minut lub aż złoty kolor i nie będzie już ciasto.
Pokroić w poprzek na plasterki.