Warkocz Francuski Sezamowo-Czosnkowy
Need a dairy free side dish? Francuski warkocz sezamowo-czosnkowy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sezamu, czosnku, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Plecionka Z Cebuli Sezamowej, Złoty Warkocz Sezamowy, oraz Warkocz Czosnkowo-Ziołowy.
Instrukcje
Rozwiń ciasto; pokroić na 3 równe kawałki. Uformuj każdą część w linę.
Umieść liny na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; (nie rozciągać). Liny oplotowe; szczypać luźne końce do uszczelnienia.
Pokroić 2 ząbki czosnku w cienkie plasterki i równomiernie włożyć plasterki do warkocza.
Posmaruj 1 1/2 łyżki stopionej margaryny o obniżonej kaloryczności nad warkoczem i posyp 2 łyżeczkami sezamu.
Piec w 350 przez 25 minut lub do bochenka brzmi puste po naciśnięciu.
Natychmiast wyjąć z blachy do pieczenia.