Warkocz Do Squasha
Warkocz squasha może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciepłe mleko, brązowy cukier, dyni i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Warkocz Do Squasha, Plecionka Z Dyni Maślanej, oraz Warkocz Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryj obraną i posiekaną dynię wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować do miękkości, o 15 do 20 protokół.
Ostudzić i rozgnieść. Rezerwa 1 filiżankę do wykorzystania w tym przepisie i zamrozić resztę do późniejszego wykorzystania.
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
W dużej misce, połączyć mieszaninę drożdży z mlekiem, masło,1 szklanka puree, 1 jajko, brązowy cukier, sól i 2 szklanki mąki; dobrze wymieszać, aby połączyć. Wymieszaj pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, przekręć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Opróżnić ciasto i obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel na 6 równych części i zwiń każdy w linę o długości około 18 cali. Weź 3 Liny, uszczypnij końce razem, a następnie splot liny razem. Szczypta kończy się uszczelnić. Zrób to samo z pozostałymi 3 linami ciasta.
Ułożyć warkocze na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia. Przykryć i odstawić na około 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce ubić razem 1 jajko i 1 łyżkę wody; pieczywo umyć jajkiem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.