Warkocz Ananasowy Morelowy

Warkocz Ananasowy Morelowy
Apricot ananas warkocz może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 32 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ekstrakt z wanilany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Warkocz Z Serem Morelowo-Śmietankowym, Warkocz Z Serem Ananasowym, oraz Dżem Ananasowo-Morelowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć 2 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W rondlu podgrzej wodę, mleko i masło do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać do suchych składników; ubić do zwilżenia. Ubić w jajkach, aż będą gładkie. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut.
4
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W międzyczasie składniki nadzienia połączyć w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 10-15 minut lub do zgęstnienia. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
7
Obróć każdą połowę w 16-in. x 8 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Umieścić na nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Łyżka wypełniająca środek trzeciej części każdego prostokąta. Na każdym długim boku wyciąć 1-in.- szerokie paski około 2-1 / 2 cala. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Szczypta kończy się, aby uszczelnić i schować pod. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
10
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjmij z patelni do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
12
W przypadku glazury połącz cukier cukierniczy, wanilinę i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
MlekoMleko
13
Mżawka na ciepłe warkocze.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn