Apricot ananas warkocz może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 32 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ekstrakt z wanilany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Warkocz Z Serem Morelowo-Śmietankowym, Warkocz Z Serem Ananasowym, oraz Dżem Ananasowo-Morelowy podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć 2 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W rondlu podgrzej wodę, mleko i masło do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Drożdże
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
2
Dodać do suchych składników; ubić do zwilżenia. Ubić w jajkach, aż będą gładkie. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Jajko
3
Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut.
4
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
W międzyczasie składniki nadzienia połączyć w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 10-15 minut lub do zgęstnienia. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Punch
7
Obróć każdą połowę w 16-in. x 8 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
8
Umieścić na nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Łyżka wypełniająca środek trzeciej części każdego prostokąta. Na każdym długim boku wyciąć 1-in.- szerokie paski około 2-1 / 2 cala. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Szczypta kończy się, aby uszczelnić i schować pod. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
10
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Wyjmij z patelni do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
12
W przypadku glazury połącz cukier cukierniczy, wanilinę i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.